Ga naar de inhoud

Beroepsleven

Beroepsleven

Betaald Werk

In de loop der jaren heb ik verscheidene baantjes gehad; tijdens mijn middelbare schooltijd had ik bijvoorbeeld een bijbaantje op het kantoor van Trias Digitaal (software development). Vlak na mijn eindexamen heb ik kort gewerkt als bijlesdocent, en een poos als receptionist op het kantoor van Uitgeverij de Bezige Bij.

Tijdens mijn studie in Leiden heb ik meerdere jaren (2016-2018) gewerkt als logistiek medewerker in een warenhuis voor elektronica, en tijdens en ná mijn studie heb ik ook met groot plezier meerdere jaren (2019-2021) in de Universiteitsbibliotheek Leiden gewerkt, als medewerker Opslag & Plaatsing.

In januari van 2021 ben ik naar Rotterdam verhuisd, en na een heftig jaar aan ziekte en herstel, besloot ik om in maart 2022 voor mezelf te beginnen, vanuit huis en volledig zelfstandig, als Virtual Assistant.

Sinds mei 2023 ben ik ook part time werkzaam in de zorg, in een secretariële functie.

Vrijwilligerswerk

Naast betaalde baantjes heb ik ook meerdere zomers vrijwilligerswerk gedaan in het Bostheater Amsterdam, waar ik voornamelijk kaartcontrole en gastenontvangst deed, maar ook af en toe heb meegeholpen in de horecafaciliteiten van het theater. Dit deed ik in de zomers van 2014 en 2015, maar ben daarmee gestopt vanwege mijn verhuizing naar Leiden eind 2015.

Ik was eind 2014 ook mede-oprichter en voorzitter van de studenten-sportvereniging North Sea Nargles, gevestigd in Amsterdam en Leiden.
Ik heb tot en met de zomer van 2015 als voorzitter gediend van deze vereniging. Vervolgens heb ik met groot plezier twee bestuursjaren gedaan als secretaris van de vereniging, tot en met de zomer van 2017.

In het najaar van 2023 heb ik ook een bestuursfunctie op me genomen als secretaris van Roller Derby Rotterdam, waar ik sinds de zomer van 2021 met groot plezier lid ben.